JOBS

Financieel Medewerker / Assistant Controller

Als Financieel Medewerker / Assistent Controller ben je samen met een directe collega mede verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administraties binnen de groep. Je zorgt voor tijdige, juiste en volledige registraties in het financiële systeem. In deze functie heb je, naast een operationele rol, ook een controlerende rol. Je bent allround inzetbaar binnen de afdeling Finance en waar nodig verleen je ook administratieve steun aan operationele afdelingen. Je rapporteert aan de Financieel Directeur.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit:

  • Verwerken en controleren van bankafschriften, inkoop- en kostenfacturen;
  • Bewaken van administratieve processen;
  • Beheer debiteuren- en crediteurenadministratie;
  • Administratieve ondersteuning van operationele afdelingen;
  • Voorbereiden van managementinformatie.

Wij zoeken iemand die zich herkent in onderstaand profiel:

Jij hebt gevoel voor financiën en een échte passie voor cijfers. Je bent accuraat, analytisch, communicatief vaardig en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je voelt je prettig in een uitvoerende rol, maar zoekt ook naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen. Ook kun jij goed overweg met Excel, want op de afdeling Finance wordt veel gewerkt met dit programma. Je komt terecht in een commerciële organisatie en dus is het van belang dat jij snel kunt schakelen en flexibel bent. Verder zijn de volgende kenmerken van belang:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau;
  • Relevante werkervaring is een must;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Kennis van ERP-systeem MS Dynamics NAV is een pré.

Werken bij INNOVATEST Europe BV;
Wij bieden een interessante, verantwoordelijke en zelfstandige baan, op internationaal niveau, binnen een vast team van collega’s met uitgebreide ervaring en veel vakkennis, en met marktconforme arbeidsvoorwaarden en beloning.

Heb je belangstelling in deze vacature, dan kun je een email richten aan INNOVATEST Europe BV, Borgharenweg 140, 6222 AA  Maastricht t.a.v. Financieel Directeur dhr. E. Custers, recruitment@innovatest-europe.com

Wij reageren niet op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

EU EN